ACO (La salute a tavola)

TODAY'S MENU!!

ピアディーナ / piadina

 カッソーネ / cassone

くたくたブロッコリーのブルスケッタ - Bruschetta of the worn-out broccoli

メイプルクリームビリュレ - Maple Cream bi Ryu Les





Q : 普段から料理をやろうと思う理由は?
美味しいものが好きなので、そういう能力。

Q : お袋の味
魚料理。母の得意ジャンル。

Q : 好きな料理 or 食べ物は
トマト
成っている時のトマトの青臭い匂いが小子供の頃から強烈に好きで、食べなくてもその匂いを嗅いだだけで満足なぐらい好き。
イタリアへ行った時、トマトの国だと後から気づいた

Q : 運搬方法
リュックとガラガラ。

Q : 今後どのように活動して行きたい?
「アンドソイル」という、土作りの行程からを調理の一つと考えている人達がいて、彼等の作った野菜や素材を使って料理を作る。そうすることで何か見えるもの変わるものを彼等と一緒に見届ける。

Q : 今後やってみたい料理
ナポリピッツア
せっかくイタリアで美味しいナポリのピザを食べてきたので、FOODでケータリングでピザができないかなと、オーブンでどこまでできるかなと、挑戦してみたい。

Q : オススメのお店
蜜香屋

Q : Why did you start to cook often?
I like tasty food, because of my skil

Q : What is your mother’s taste?
Fisshing meal. This is her strong point to cook

Q : Which meal or food do you like?
Tomato.
I like the smell of a young tomato very much since kid and I could satisfy even I didn't eat a tomato itself. I noticed Italy was the country for tomato after I had been there.

Q : How to carry?
Back-pack or hand carry

Q : How do you want to do in the future?
There are people who think the stroke of preparing soil which is called “ Ando soil” is also the step of cooking and I want to cook using their vegitables and ingredients. Therefore, I believe I will be able to see or change something new with them together.

Q : Which meal do you want to cook in the future?
Napoli pizza.
I ate nice Napoli pizza many times in Italy so I'm considering if I could do pizza by catering by FOOD or how I can do by *oven but I want to try anyway.

Q : Which restaurant do you recommnend?
Mitsukaya