nachopan

蒸し鶏とアメ色玉ねぎ / ラタトゥユ / 全粒粉のカンパーニュ - steamed chicken and light brown / Ratatouille / Whole-wheat Campagne

スクランブルエッグ / トマト / 全粒粉の食パン - scrambled eggs / tomato / Whole-wheat sandwich pain

ワッフル / 餡子 / リンゴジャム - waffle / sweet bean paste / apple jum

ティラミスのパン - tiramisu

WanderKitchen #19

WanderKitchen #19

WanderKitchen #19

nachopan

 

Q : 普段から家で料理はする?
普段料理はたまに。ガパオライスとか

Q : お袋の味は?
おふくろの味、、ヒレ肉に野菜の角切りとマスタードソースのやつがすき。

Q : おすすめのスパイスや調味料は?
オススメのスパイス、、カレーのスパイスくらいしか知らないです。採りたてバジルが美味しい

Q : 今後やってみたい料理
ってみたい料理、、南インドカレー(やったけど納得できてない) イタリアンのピッツア

Q : Do you often cook at home?
I sometimes cook.Like Phad Bai Gaprao Gai Sap etc..

Q : What is your mother's taste?
My mother's taste is,,,I like grilled pork and diced vegetables with mustard souse.

Q : What is your recommended spice?
My recommended spice is ,,,I know spice for curry only.But I think fresh sweet basil is delicious.

Q : What kind of cooking you want to try in the future?
I want to try,,,Cooking South Indian Curry(I've tried before but it was not good),Italian Pizza