today's menu

today’s menu





巻き寿司 梅きゅうり、天かす紅しょうが、油揚げそぼろ風 - Plum and Cucumber Sushi Roll, Tenkasu(bits of fried tempura)with red pickled ginger, Mushed Style Fried bean curd

ペンネアラビアータ - Penne all"arrabiata

ファラフェル(ひよこ豆のコロッケ、タヒニソース→ねりごまとレモンのさっぱりソース) - Falafel(Chickpea with Tahini Sauce/paste sesame with lemon)

タイ風ポテトサラダ - Thai Style Potato Salad

豆腐の味噌漬け - Pickled miso tofu

野菜のゆずこしょうソテー - Sautéed vegetable with Yuzu pepper

Q : 始めてどれぐらいですか?
6年ぐらいです。のんびり、ゆっくりマイペースだったのでもう6年も経ったんだと感じます。

Q : お仕事は?
よっぴー「仕事を辞めて、秋からワーキングホリデーで、オーストラリアに行きます」
ちほ「事務の仕事をしています。」

Q : 今後はどのように活動するのですか?
よっぴー「私がいない間は活動休止になります。戻り次第、またのんびりと続けて行きます。」

Q : 始めて良かったこと
いろんな人とも知り合いになるし、現場は毎回とにかく楽しいです。

みんながすごくフレンドリーで嫌なことが一度もなかったです。

Q : つらかったこと
最初のころ、お遊び感覚でいたので、お店の人にすごく怒られました。
それから反省して、イベントを作る一員としての気持ちを持つようになりました。
あの時に怒られていなかったら今の自分がないかもしれません。

Q : 失敗談はありますか?
いつもの作りなれている料理の材料を間違えてしまい、ものすごく苦い食べ物を作ったことです。
出来上がった時と現地で出す時と差が生じて、野菜が小さくなったり水が出てしまったことがあります。

Q : おふくろの味
よっぴー「私はお子様ご飯で、オムライスとハンバーグです。」

ちほ「私は餃子なんですが、ジューシーではなく、パサパサで何か足りないなと思うんですが、なぜかおいしく今でも実家に帰るときは作ってもらいます。」

Q : 運搬方法は?
普段はふたりそれぞれ大きなバックに詰めてヒーヒー言いながら抱えてきます。

Q : お勧めのお店は?
新宿「OPEN」
ここはレゲエ専門のクラブで一緒に働いていた頃から通い始めて、今でも通っています。

祐天寺「ばん」
もつ焼き専門の赤提灯のお店です。

Q : 音楽について
レゲエが二人とも好きです。
ツール、意味などの細かい部分はわかりませんが、音楽として聞くのがすごくが好きです。
また海辺で聞いてたら気持ち良さそう、陽気な感じを思うと、すごくHAPPYになるので好きです。

Q : How long have you been cooking?
For about 6 years. Because I take my time, i feel 6 years has past so first.

Q : What do you do for work?
Yoppy " I am going to quit my job soon and will go to Australia to attend the Working Holiday in this Autumn. "

Chiho " I work in a office "

Q : What is your future event plans while you are gone?
We will not do any events while i am gone.

Q : The good things since you started
I meet a lot of people and it is always fun.Everyone are very friendly and i never felt upset for anything.

Q : The hard things since you started
When i first started, i wasn't too serious what i was doing and a owner of the a restaurant complained to me.After this experience, I started being serious as a part of the event curator. I couldn't be in this situation without that experience.

Q : Do you have any embarrassed experience?
Even though I got used to make this receipt, I made a really bitter one because I put a wrong ingredients.

Q : taste of mom's cooking
Yoppi " Om-rice(an omelet with a filling of ketchup-seasoned fried rice and humberger "
Chiho " Dumpling. my mom's dumpling is not juicy, dry and something missing in the taste, but i like it. I sake my mom to make them for me whenever i go back home. "

Q : How do you carry the stuff?
Usually, each of us fills them in a huge bag and carry it. It is hard.

Q : Do you have any favorite restaurant??
Open in Shinjyuku
It is a raggae club and we've been going since we started to working together to now

Yutenji Ban
It is a roast giblets restaurant with a red paper lantern ( Cheap eating and drinking place)

Q : About music
We don't really know the roots or details of Reggae but we like the sounds .it reminds us the feeling of ocean and makes us happy when we listen reggae.