Q : フードを始めたきっかけ
最初は差し入れです。バンドマンの従兄弟を肥らそうと思って。
Q : 続けてどれぐらい?
フードとしては4年くらいです。
Q : 普段の仕事は
派遣の事務
Q : 失敗談
量の読みが甘くてあっと言う間に完売したり売れ残ったり。
Q : お袋の味(お母さんが得意だった料理、お母さんの料理で好きなもの)→お父さん、おばあちゃん、おじいちゃんでもOK
鶏料理いろいろ。でも母は鶏肉が食べられません。
Q : オススメのお店
東中野cafe iwabuti
定期的に丸鶏解体イベントもやらせていただいてます。
Q : すきな音楽(最近はまっているなど)
心のパンツをはいてないバンドが大好きです!!
Q : How did you start FOOD?
At first, I catered foods for my cousin who played in a band. I wanted to make him fat.
Q : How long have you been doing FOOD?
For about four years
Q : What do you do for living?
Temp office worker
Q : Tell me about your failure story
I’m not good at estimating amount of sales. So sometimes items quickly sell out and sometimes they remain unsold
Q : Tell me about your mom’s cooking
I like her various chicken dishes. She can’t eat chicken though.
Q : Do you have any favorite restaurant?
Café iwabuti at Higashi- nakano
I do a whole chicken butchering event there on a regular basis
Q : What’s your favorite music?
I really like a band whose sound is plain and unfussy!!
YEALO! | announcement | YEALO! SALON! 8月5日(水) 阿佐ヶ谷ロフトA
[…] ~Midnight 入場料:¥1500(3ドリンク込み) — [フード出店/ Wander Kitchen in 阿佐ヶ谷LOFT A] きしぱん ネグラ [ブース出展/出店] acco / wave (photo zine/音源) ヨパークユレコード [高野紗織+小 […]